Real Madrid versloeg Girona met 4-0

In de 24e ronde van La Liga stond Real Madrid tegenover Girona in het Bernabeu-stadion. Real Madrid versloeg Girona op eigen veld met 4-0.

Al na zes minuten in de wedstrijd opende Real Madrid de situatie: het boogschot van Vinicius van buiten het strafschopgebied raakte de rechterbovenhoek van het doel. In de 35e minuut breidde de thuisploeg de score uit: Bellingham kreeg een pass van Vinicius, sloeg de doelman van de tegenstander aan de linkerkant van het strafschopgebied neer en schoof het schot vervolgens vanuit een kleine hoek in het lege doel, 2:0.

In de tweede helft werd Real Madrid steeds moediger in de strijd. Bellingham en Rodrigo scoorden respectievelijk in de 54e en 61e minuut, voetbal tenue kopen en de eindscore werd vastgesteld op 4:0.

In verschillende andere wedstrijden die dag verloor Real Sociedad thuis met 0:1 van Osasuna, speelde Alaves thuis met 1:1 gelijk tegen Villarreal en verloor Valencia met 0:2 van Las Palmas.

Na deze wedstrijd leidt Real Madrid het klassement met 19 overwinningen, 4 gelijke spelen en 1 verliespartij, met 61 punten, en leidt het klassement met 5 punten.