Bundesliga ronde 22, Bayern verloor met 2-3 van Bochum

De 22e ronde van de Bundesliga is begonnen. Deze wedstrijd tussen Bayern en Bochum kan enigszins van streek worden genoemd. Bayern verloor in de uitwedstrijd van de underdog Bochum met 2-3, en Bayern was de derde speler in de Bundesliga. Na een reeks verliezende spelers staan ​​ze acht punten verwijderd van de top van de Bundesliga en lijken ze steeds verder verwijderd te raken van het kampioenschap.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 14e minuut. Het eerste schot van Jamal Musiala werd onderschept. Hij viel met een glijdende tackle en stond snel op om de pass van zijn teamgenoot op te vangen. Hij vond een hoek om de tweede keer te schieten. Het was een succes voor eens en voor altijd, waardoor Bayern de leiding nam en de 1-0 binnenhaalde. Het tweede doelpunt viel in de 38e minuut. Nadat hij een pass van zijn teamgenoot had gekregen, rende Takuma Asano wild met de bal alleen, ontweek vervolgens de onderscheppende Bayern-spelers en doelman en scoorde vanuit een hoek om Bochum met 1-1 te helpen.

Het derde doelpunt viel in de 44e minuut: Schlotterbeck scoorde met een kopbal in de chaos voor het doel en hielp Bochum op een 2-1 voorsprong. Het vierde doelpunt viel in de 78e minuut. Een speler raakte geblesseerd, maar het gaf het team ook een kans om te serveren. Ook de strafschop van Kevin Stöger werd met succes geschoten. Hoewel de doelman van Bayern de voetbal aanraakte, stuiterde deze nog steeds in het doel. Hong behaalde een groot voordeel en de wedstrijd ging in 3-1. Het laatste doelpunt viel in de 87e minuut. voetbalshirts sale Harry Kane scoorde snel en netjes om Bayern weer wat achterstanden te helpen herwinnen, maar het mocht niet baten. Aan het einde van de wedstrijd verloor Bayern alsnog met 2-3 van Bochum. Harry Kane haastte zich De hoop Het winnen van het kampioenschap vervaagt geleidelijk, en ik weet niet welke andere strategieën Bayern heeft om het huidige probleem op te lossen.

Na dit duel heeft Bayern een achterstand van 8 punten op Bundesliga-leider Bayer Leverkusen en kan er in de volgende wedstrijd geen verkeerde stap meer vallen.