In de groepsfase van de AFC Champions League versloeg Al-Hilal Mumbai City met 6-0

De AFC Champions League-groepswedstrijd tussen Al Hilal SFC en Mumbai City begon. De conditie en kracht van Al-Hilal waren voordeliger en versloeg gemakkelijk Mumbai City. Uiteindelijk bereikten ze een verschil van 6-0. Er kan worden gezegd dat het een gemakkelijke overwinning en het hield de tegenstander ook schoon.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 4e minuut. Aleksandar Mitrovic snelde naar het doel en ving de pass van zijn teamgenoot op, waardoor Al-Hilal op voorsprong kwam en de 1-0 werd. De wedstrijd was op dat moment nog steeds vol spanning. Ook Mumbai City is vol vertrouwen en heeft de mogelijkheid om de leiding te vervolledigen. Het tweede doelpunt werd echter gescoord door Al-Hilal in de 67e minuut en op dat moment was het zeer ongunstig voor Mumbai City, zowel qua speeltijd als qua score. In de 67e minuut passeerde Mohammed Al-Burayk de bal vanaf links naar het centrum, en Aleksandar Mitrovic scoorde met een kopbal, waardoor Al-Hilal zijn voorsprong uitbreidde en ook tweemaal scoorde. Het derde doelpunt viel in de 74e minuut. Sergej Milinkovic-Savic scoorde nog een doelpunt met een kopbal en hielp Al-Hilal aan de 3-0. De score op dat moment betekende al dat Mumbai City geen kans had om te winnen. , maar Al-Hilal scoort nog steeds actief doelpunten. Het vierde doelpunt viel al in de 80e minuut, slechts een paar minuten later. Sergej Milinkovic-Savic scoorde met een omhaal een prachtige hattrick en bracht de stand op 4-0 voor Al-Hilal. Het vijfde doelpunt viel in de 82e minuut. Sergej Milinkovic-Savic zorgde voor een assist en Mohammed Al-Burayk scoorde met een knaller. De wedstrijd werd 5-0. Het laatste doelpunt viel in de 90e minuut en dat was een mooie afsluiting.

Ik moet zeggen dat dit spel de persoonlijke show van Al-Hilal is geworden. voetbalshirts sale Het krachtverschil en de score tussen de twee teams zijn echt enorm. Al-Hilal heeft al lang geen overwinning meer behaald met zo’n groot verschil. Ik hoop dat ze kunnen presteren goed in de toekomst.