In de Europese kwalificatie versloeg Nederland Griekenland met 1-0

De kwalificatiewedstrijden voor de Europa Cup zijn begonnen. Deze keer nemen ze het op tegen Griekenland en Nederland. In de hele felle strijd werd slechts één doelpunt met succes gescoord. Nederland versloeg Griekenland ternauwernood met een score van 1-0. De situatie tijdens de wedstrijd was ook heel anders. Hoewel er weinig doelpunten zijn, is het toch erg interessant om te zien. Fans die de live-uitzending hebben gemist, kunnen ook de herhaling bekijken.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de laatste 90 minuten. Denzel Dumfries creëerde een strafschopkans en VanDijk scoorde succesvol als kicker. Uiteindelijk bezorgde dit prachtige doelpunt Nederland een 1-0 overwinning. Het resultaat versloeg nipt Griekenland, en de twee werden de helden van het team. In de eerste helft nam Van Dijk, gekleed in het Nederland Voetbalshirt nr. 4, ook een strafschop, maar die werd gered door de Griekse doelman. Daarom scoorde geen van beide teams, afgezien van het uiteindelijke doelpunt, de hele wedstrijd een doelpunt. . Toen kreeg Poyet in de 98e minuut een rode kaart en werd van het veld gestuurd omdat hij ontevreden was over de scheidsrechter. Op dat moment liep de wedstrijd echter feitelijk ten einde en was het record een uitgemaakte zaak. Het maakte niet meer uit of het team had een tekort aan spelers. Bovendien kreeg de Nederlandse speler Geertruida in de 13e minuut een gele kaart omdat hij per ongeluk iemand trok. Er kan worden gezegd dat hoewel Nederland uiteindelijk won, als traditionele grootmacht in het wereldvoetbal, een dergelijk resultaat het team uiteraard niet zal teleurstellen. en fans. Tevreden, en de huidige Europese voorronden van Nederland zijn zeer onbevredigend geweest. Na in de laatste ronde met 1-2 te hebben verloren van Frankrijk, zijn ze nu gezakt naar de derde plaats in het klassement. Tegelijkertijd hebben ze ook de initiatief om rechtstreeks door te gaan naar de Europa Cup.

De resultaten van het Griekse team zijn zelfs nog somberder. voetbal tenue kopen Ze hebben nog maar één wedstrijd te gaan en moeten het nog opnemen tegen het machtige Franse team. Er wordt verwacht dat er niet veel hoop is om door te komen.