Argentinië verslaat Kroatië met 3-0 en bereikt finale

In de eerste halve finale van het WK 2022 versloeg Argentinië Kroatië met 3-0 en ging het als eerste door naar de finale!

Lionel Messi resurrects Argentina's dream – DW – 11/26/2022

In de eerste helft scoorde Messi, gekleed in de Argentinië Shirt 2022 , een strafschop en scoorde zijn vijfde doelpunt in dit WK. Tegelijkertijd is dit ook Messi’s 11e doelpunt op het WK, waarmee hij de speler wordt met de meeste doelpunten op het WK in Argentinië! Alvarez scoorde in zijn eentje om de score uit te breiden. In de tweede helft assisteerde Messi en scoorde Alvarez twee keer!

Het is de zesde keer dat Argentinië deelneemt aan de WK-finale, de laatste keer was in 2014 toen ze verloren van Duitsland.

Historisch gezien heeft Argentinië twee keer het WK gewonnen, in 1978 en 1986, en nu zullen ze opnieuw aanvallen voor het derde WK.

De finale van het WK in Qatar vindt plaats op de avond van de 8e. Argentinië staat op het punt Frankrijk te ontmoeten. Wie denk je dat dit jaar wereldkampioen wordt? Fans, laten we onze voetbalshirts sale dragen en ze aanmoedigen. Laten we wachten en zie.