Real Madrid gaf in 7 opeenvolgende wedstrijden toe

Real Madrid werd thuis in La Liga met 1-1 gelijkgespeeld door Osasuna. Vermeldenswaard is dat Real Madrid na deze speelronde de koppositie afstond aan Barcelona.

In deze wedstrijd maakte Ancelotti een gedeeltelijke roulatie van de basisopstelling en kreeg de invallende doelman Luning de kans om te spelen, maar hij kon Real Madrid niet tegenhouden.

In de 7 ronden van La Liga kreeg Real Madrid voetbalshirts elke wedstrijd doelpunten en kreeg Real Madrid 7. Daarentegen kreeg Barcelona slechts 1 doelpunt in de 7 ronden, wat ook de reden is waarom Barcelona Real Madrid inhaalde op de eerste plaats. Qua aantal goals heeft Real Madrid 18 goals, slechts 1 goal minder dan Barcelona. Maar Real Madrid kreeg zes goals meer tegen dan Barcelona.

In de afgelopen 44 jaar heeft slechts één team dat een doelpunt tegen kreeg in elke wedstrijd in de eerste zeven ronden van de competitie de titel gewonnen, en dat is Barcelona in het seizoen 1992-93. Het eerdere team was Real Madrid in het seizoen 1978-79.

Als Real Madrid het kampioenschap wil winnen, moeten ze hun clean sheet rate verbeteren.

Ik hoop dat Real Madrid de bal de volgende wedstrijd niet zal verliezen. Wat denken jullie, fans, reageer hieronder, onze website voor voetbal tenue kopen biedt gepersonaliseerde kwaliteit, je kunt de naam en het nummer aanpassen dat je wilt, welkom om te informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *