Lukaku worstelt momenteel voor de wedstrijd van zaterdag tegen Roma

Inter Milan speelt 2 zware wedstrijden in 4 dagen, eerst thuis tegen Roma op zaterdag, en dan 3 dagen later in de groepsfase van de Champions League thuis tegen Barcelona.

Romelu Lukaku struggling to make Roma match three days before Barcelona  visit - Football España

Er is echter slecht nieuws voor de wedstrijd, Brozovic zal zeker twee wedstrijden missen vanwege een blessure, en een andere speler die twijfelt bij het spelen is spits Lukaku.

Lukaku is door een spierblessure ruim een ​​maand out geweest en kan nog steeds alleen individueel trainen en kan niet meetrainen met het team.

Lukaku heeft maar 5% kans om tegen Roma te spelen, dus hij moet volgende week dinsdag vechten voor zijn rentree tegen Barcelona. Omdat Bayern Barcelona en Inter Milan in de eerste twee rondes van de groepsfase versloeg, is deze wedstrijd cruciaal voor beide partijen om verder te komen.

Ik hoop dat de blessure van Lukaku zo snel mogelijk zal herstellen en voor het team zal spelen. Onze website heeft nieuwe voetbalshirts sale bijgewerkt en fans in nood kunnen ze kopen. We kunnen ook aangepaste namen en nummers leveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *