ls eerste in La Liga met 5 opeenvolgende overwinningen, is Real Madrid de beste in 54 jaar

Real Madrid versloeg Leipzig thuis met 2-0. Valverde en Asensio scoorden achtereenvolgens. Real Madrid heeft sinds het begin van het seizoen alle wedstrijden gewonnen.

Real Madrid eindigde dit seizoen in totaal 7 wedstrijden, waaronder 5 competitiewedstrijden, 1 Europese Super Cup en 1 Champions League! Onder hen wonnen ze 5 wedstrijden in de competitie, scoorden 15 doelpunten en scoorden gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd!

Onder hen stond de winning streak van vijf wedstrijden in La Liga op de eerste plaats en ook de winning streak van twee wedstrijden in de Champions League werd behaald. Daarnaast versloeg Real Madrid Eintracht Frankfurt met 2-0 in de UEFA Super Cup. De fans waren vooral blij in het witte Real Madrid voetbalshirt .

Dit is de derde keer in de geschiedenis van Real Madrid dat ze een winning streak van acht wedstrijden hebben gewonnen, de laatste keer in het seizoen 1968-69. Het is vermeldenswaard dat Real Madrid de afgelopen twee keer zijn winning streak van 8 wedstrijden uitbreidde tot 11 wedstrijden.

Voor Real Madrid-coach Carlo Ancelotti is deze wedstrijd ook zinvol, dit is zijn 100e overwinning in de Champions League, de tweede alleen voor Manchester United-legende Ferguson’s 102 overwinningen. Dit is ook de eerste keer dat Real Madrid de eerste twee ronden van de groepsfase van de Champions League wint sinds het seizoen 2017-18.

Het is te zien dat het huidige Real Madrid grote stappen heeft gemaakt. Morgenochtend speelt Real Madrid tegen Leipzig Red Bull in de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League. Ik hoop dat Real Madrid goed kan blijven presteren! Onze website heeft het nieuwe voetbalshirt bijgewerkt, geïnteresseerde fans, welkom om te kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *