Cristiano Ronaldo heeft dit seizoen veel schoten geschoten en scoorde slechts 1 doelpunt uit een strafschop

In de derde ronde van de groepsfase van de Europa League versloeg Manchester United Omonia met 3-2. In dit duel startte Ronaldo maar kwam niet tot scoren. Doelpunten werden gescoord door wisselspelers.

Man Utd News: Cristiano Ronaldo plots January transfer... and could  actually depart Manchester United this time | Marca

Cristiano Ronaldo, die het Manchester United voetbalshirt met nummer 7 droeg, schoot 8 keer in deze wedstrijd en slechts 1 schot op doel In de wedstrijd tussen het nationale team en de club dit seizoen maakte Cristiano Ronaldo in totaal 33 schoten, en scoorde slechts 1 doelpunt met een strafschop.

Ronaldo speelde 6 keer in de Premier League, 12 schoten en 2 schoten op doel, maar scoorde niet.

In de Europa League speelde Cristiano Ronaldo 3 keer, 15 schoten en 2 schoten op doel, en scoorde hij een strafschop in de wedstrijd tegen Sharif.

In de 2 wedstrijden van het Portugese nationale team had Cristiano Ronaldo 6 schoten op doel en 2 op doel, maar scoorde niet.

De fans zijn een beetje teleurgesteld. Ze hopen allemaal dat hun idool meer doelpunten kan maken en hen enthousiast kan maken. Helaas hoop ik dat hij in de toekomst meer doelpunten kan maken. Hij zal je regelmatig foto’s brengen tijdens het WK. Zegen hem, Nieuwe voetbalshirts kopen? Onze website heeft veel nieuwe stijlen bijgewerkt, welkom om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *