De hook van Richarlison werd uitgeroepen tot het beste WK-doelpunt in Qatar

De omhaal van de Braziliaanse spits Richarlison tegen Servië is uitgeroepen tot het mooiste doelpunt van het WK 2022 in Qatar, zo maakte de FIFA onlangs bekend.

In de eerste ronde van de WK-groepsfase speelde Brazilië tegen Servië. De Braziliaanse aanvaller Richarlison scoorde tweemaal om Brazilië te helpen Servië met 2-0 te verslaan. In de 62e minuut maakte Richarlison, die de Brazilië Shirt 2022 droeg, een extra schot om Brazilië te helpen breken de impasse. Na 11 minuten gebruikte hij een prachtige weerhaak om Brazilië de overwinning te helpen bezegelen.

Hebben jullie de wedstrijd gezien? Iedereen die het heeft gezien, is geschokt door deze weerhaak. voetbal tenue kopen Het is zo mooi. Richarlison weerhaakt de bal in bewondering.