Na het WK keert Lautaro Martinez vol energie terug bij Inter

In de 20e ronde van de Serie A versloeg Inter Milan Cremonese met 2-1. Lautaro Martinez, die een Inter Milan voetbalshirt droeg, scoorde tweemaal in de wedstrijd.

Martinez strikes twice as Inter recover to beat Cremonese 2-1 - anews

In de 11e minuut schoot Oaklake een wereldgolf uit de buitenkant van het strafschopgebied en stond Cremona thuis met 1-0 voor.

In de 21e minuut, nadat Dzeko’s volley was gered, maakte Lautaro een aanvullend schot en maakte Inter Milan gelijk: 1-1.

In de 65e minuut stuurde Dzeko een steekpass en scoorde Lautaro vanaf de rechterkant van het strafschopgebied Inter Milan completeerde een 2-1 omkering. voetbal tenue kopen

Lautaro Martinez presteerde erg slecht tijdens het WK in Qatar.Hij had geen resultaat in 6 wedstrijden, liet veel goede kansen op doelpunten liggen en Alvarez nam zijn koppositie af.

Maar na zijn terugkeer bij Inter Milan kreeg Lautaro Martinez onmiddellijk het gevoel van scoren terug.Hij scoorde 6 doelpunten in de afgelopen 7 wedstrijden en is de eerste dij van het team geworden.