Italië klopt Engeland in strafschoppen! Win de Europa Cup opnieuw in 53 jaar

In de vroege ochtend van 12 juli vond de beslissende strijd om de Europa Cup plaats – het Engelse team onder leiding van het doelpunt van Luke Shaw op 1 minuut en 57 seconden, en Bonucci maakte de stand in de tweede helft gelijk met een hoekschop.

Nadat de twee partijen overwerk hebben ervaren, is de score nog steeds 1-1 en kunnen ze alleen een wrede penalty shootout ingaan – het spel gaat een wrede penalty shootout in. In de eerste ronde maakten Berardi en Harry Kane dubbele schoten, 1-1; in de tweede ronde schoot Belotti de rechter benedenhoek en werd gered door Pickford, Maguire raakte de rechterbovenhoek met een uitbarsting, 1-2; In de 3e ronde schoot Bonucci, Rashford raakte de linkerpaal en stuiterde uit, 2-2; in de 4e ronde maakte Bernardeschi een penalty en de penalty van Sancho werd gered door Donnarumma. , 3-2; In de 5e ronde werd het lage schot van Jorginho in de linker benedenhoek gered, maar Donnarumma redde een penalty van Saka, 3-2. Italië heeft de huidige Europa Cup gewonnen, wat de tweede keer is dat de Azzurri de Europa Cup heeft gewonnen na de overwinning in 1968.