In de 16e ronde van de Saudi League versloeg Damac Jeddah United met 3-1

De 16e ronde van de Saudi League eindigde. Het uiteindelijke resultaat was dat Damak, het hoofdteam, Jeddah United met 3-1 versloeg. Deze wedstrijd kan worden gezegd tegen een sterk team als Jeddah United met bekende sterren. Team, Damac speelde nog steeds zijn eigen stijl, en ze behaalden ook 3 opeenvolgende overwinningen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 12e minuut. Felipe’s plotselinge blessure tijdens het achtervolgen van de bal gaf Georges-Kévin Nkoudou Mbida een kans. Hij scoorde direct en hielp Damac op voorsprong met 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 45e en 3e minuut. Marwan Al-Sahafi creëerde een strafschopkans. Abderrazak Hamdallah’s succesvolle strafschop hielp Jeddah United de score gelijk te maken. De twee teams stonden gelijk op 1-1. Het derde doelpunt viel in de 45e en 7e minuut. Muhannad Shanqeeti maakte een fout bij het wegwerken van de bal, waardoor Damak nog een kans kreeg. Georges-Kévin Nkoudou Mbida scoorde direct en voltooide een prachtig dubbelvuur. De stand kwam op 2-1. Het vierde doelpunt viel in de 47e minuut. Tarek Hamed nam een ​​afstandsschot, maar de voetbal stuiterde op de lat van het doel. Grohe probeerde te voorkomen dat Damac opnieuw zou scoren, maar hij veroorzaakte een eigen doelpunt en hielp zijn tegenstander een doelpunt te scoren. voetbal tenue kopen bal, de wedstrijd kwam op 3-1. In de laatste speeltijd scoorde geen van beide teams een doelpunt en Jeddah United sloot de wedstrijd af met een voorsprong van twee doelpunten.

Sterker nog, deze wedstrijd was niet de enige met deze scoringskansen. Veel doelpunten werden gered door de keepers van beide partijen, dus er vielen geen doelpunten meer, dus het algehele spel was nog steeds erg interessant. Naast de geredde bal was er ook sprake van buitenspel en gemiste schoten. De twee teams gingen zeer fel met elkaar om. De één is immers een sterk team en de ander een team dat de laatste tijd in uitstekende vorm verkeert. Maar uiteindelijk , dit gebeurde. Het resultaat verraste de fans nog steeds.