In de 23e ronde van de Serie A versloeg Roma Cagliari met 4-0

De 23e ronde van de Serie A is begonnen. Deze wedstrijd werd thuis door Roma gespeeld. Ze presteerden briljant in deze wedstrijd en versloegen Cagliari met 4-0. Cagliari is een zwak team in de Serie A, maar hun prestatie was slecht. De stabiele nul van Roma is ook behoorlijk verrassend, want tegen andere sterke ploegen kon Cagliari meerdere keren tot minimaal één doelpunt komen. Niet alleen Roma won dit duel met groot scoreverschil, maar ook zichzelf. De positie komt ook in gevaar.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste 2 minuten. Roma-aanvoerder Lorenzo Pellegrini kreeg een pass van zijn teamgenoot voor het doel en scoorde direct voor het doel, waardoor het team de leiding nam bij het scoren. In het begin werd er een doelpunt gescoord, wat het moreel van het Roma-team enorm ten goede kwam. Daarna scoorden ze opnieuw in de 23e minuut. Dit doelpunt was dat Paulo Dybala een pass kreeg van zijn teamgenoot voor het doel en vervolgens werd onderschept. chaos scoorde hij met een pushshot, waardoor Roma’s voorsprong opnieuw werd vergroot en met 2-0 werd gewonnen. Het derde doelpunt viel in de 51e minuut. Paulo Dybala scoorde opnieuw met een strafschop. Terwijl hij tweemaal scoorde, behaalde Roma ook een 3-0 voorsprong. Op dat moment was het voor Cagliari al erg moeilijk om de tegenstander te verslaan. voetbalshirts outlet Het laatste doelpunt viel in de 59e minuut toen Dean Huijsen vanuit een hoge hoek een kopbal scoorde en Roma met 4-0 scoorde. Geen van beide teams scoorde opnieuw in het restant van de wedstrijd, en ook Cagliari slaagde er niet in een doelpunt te scoren, wat in verlegenheid eindigde.

Deze wedstrijd kan worden beschouwd als een zeldzame show voor het Roma-team. Hun prestaties dit seizoen zijn niet erg bevredigend. Nu is de coach vervangen, maar het moreel van het team is ook gemobiliseerd. Ik weet niet of dat nog steeds zo zal zijn. hetzelfde in het volgende spel. Deze goede toestand kan worden voortgezet.