Klaassen werd door de WK-official uitgeroepen tot man van de wedstrijd

Nederland speelde tegen Qatar in de derde ronde van Groep A van het WK 2022 in Qatar. Na een 2-0 overwinning op gastland Qatar won Nederland de eerste plaats in Groep A en schoof op naar de top 16. Gastland Qatar deed mee aan voor het eerst in de WK-groep en verloor drie wedstrijden op rij. De middenvelder van het team, Klaassen, werd officieel uitgeroepen tot de beste speler van de wedstrijd vanwege zijn uitstekende prestatie.

Davy Klaassen uitgeroepen tot man van de wedstrijd: 'Niemand is zeker van  zijn plaats' | WK voetbal | gelderlander.nl

In dit WK presteerde de voor Ajax uitkomend middenvelder Klaassen goed: hij maakte in het Nederland voetbalshirt 2022 doelpunten of assisteerde in 3 wedstrijden.

Tegen Senegal speelde hij 11 minuten als invaller en scoorde 1 doelpunt. Tegen Ecuador en Qatar speelden beiden meer dan 60 minuten en gaven elk 1 keer een assist.

Wat vind je hiervan, welkom om hieronder commentaar te geven, we bieden gepersonaliseerde voetbalshirts sale aanpassingen, als je het nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!