Paris Saint-Germain verslaat Juventus met 2-1

De eerste speeldag van de groepsfase van de Champions League van dit seizoen gaat van start. In een sterke dialoog versloeg de thuisploeg Paris Saint-Germain de Serie A-giganten Juventus met 2-1 en kreeg een goede start.

McKennie non basta, doppietta Mbappè, Psg-Juve 2-1 -

Parijs en Juventus zijn de twee sterkste teams in Groep H. Ze ontmoetten elkaar in de eerste ronde via een smal weggetje, waar fans in voetbalshirts outlet erg opgewonden van werden. Ik kijk er ook naar uit. Paris nam het initiatief na de opening. In de 5e en 22e minuut stuurden Neymar en Ashraf Mbappé een reeks prachtige passes om de Franse ster twee keer te helpen scoren. Gedurende de eerste helft hadden de Ligue 1-kampioenen de overhand en waren er naast de twee goals ook veel goede kansen om te scoren. In de tweede helft heroverde Juventus in de 53e minuut een doelpunt en kreeg de Amerikaanse middenvelder McKennie een voorzet van Kostic en kopte binnen. Sindsdien heeft Parijs veel kansen gekregen om in de tegenaanval te gaan, maar de superspits bestaande uit Mbappé, Messi en Neymar had pech en kreeg nooit het derde doelpunt. Uiteindelijk versloeg Paris Juventus thuis met 2-1.

Mbappé, die twee doelpunten maakte, werd uitgeroepen tot beste speler van het spel, maar miste in de tweede helft opeenvolgende “hattricks”.

Wat vind jij hiervan, reageer hieronder!