Nkunku mist WK door blessure

De Franse voetbalbond maakte bekend dat Nkunku, die op training geblesseerd raakte, het WK zal missen.

WATCH: Christopher Nkunku gets injured during training, ruled out of FIFA World  Cup 2022

Nkunku raakte geblesseerd tijdens de training en de test toonde een verstuikte knie. Hij zal zich terugtrekken uit het WK. Nkunku is ook erg verdrietig en kan de Frankrijk voetbalshirt voor zijn land niet dragen. Ook het Franse team betreurt dit en wenst hem een ​​spoedig herstel.

Het Franse team heeft de relevante medische documenten naar de FIFA gestuurd en na goedkeuring zal het Franse team vervangende spelers oproepen.

Naar verluidt zal de 24-jarige Mouani, die voor Frankfurt speelde, Nkunku vervangen op het WK. Mouani speelde dit seizoen 14 Bundesliga-optredens voor Frankfurt, scoorde 5 goals en gaf 10 assists.

Met de komst van het WK moeten de spelers meer gefocust zijn op de training om blessures te voorkomen, en ik hoop dat Nkunku zo snel mogelijk herstelt, en ik hoop dat het Franse team hier geen last van heeft, laten we samen voor hen juichen.

Na het WK is het Kerstmis Heb jij al kerstcadeaus klaargemaakt voor jezelf en je familie en vrienden? voetbalshirts sale zijn een geweldige cadeaukeuze, en we bieden ook op maat gemaakte voetbalshirts, welkom om te informeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *