Met 13 opeenvolgende thuisdoelpunten brak Lewandre opnieuw een Bundesliga-record

Bayern speelde zaterdag thuis tegen Bochum in de Bundesliga.

In de eerste helft van dit seizoen profiteerde Bayern van Sané, Kimmich, Gnabry en de eigen goals van de tegenstander om een ​​4-0-voorsprong te nemen. FC Bayern München Voetbalshirts

In de 60e minuut van de wedstrijd scoorde ook Bayern-spits Lewand. Op dat moment passeerde Sane de bal in de omgekeerde driehoek nabij de baseline, Gnabry bleef de bal scoren, Lewand speelde een leeg doelpunt van dichtbij en hielp de ploeg de score te herschrijven naar 5-0.

Daarna scoorde Kimmich tweemaal en herschreef de score tot 6-0, en Bayern-coach Nagelsmann verving Lewand ook door Schupomotin in de 67e minuut van de wedstrijd en zorgde ervoor dat de Poolse spits rustte. voetbal outlet

Na deze speelronde te hebben gescoord, heeft Lewand 13 opeenvolgende Bundesliga-thuisdoelpunten gemaakt, waarmee hij het vorige record van 12 opeenvolgende Bundesliga-thuisdoelen, gedeeld door hemzelf, Heynckes en Ged Muller, heeft verbroken. voetbalshirts kopen

Bovendien scoorde Lewand in 19 opeenvolgende wedstrijden met Bayern. Hij speelde dit seizoen 7 keer in alle competities en scoorde 11 doelpunten.