Opwarmwedstrijd Arsenal speelt 1-1 gelijk tegen Neurenberg

De eerste opwarmwedstrijd van de zomer tussen Arsenal en Neurenberg begon.Na een felle strijd speelden de twee teams uiteindelijk 1-1 gelijk. Men kan zeggen dat dit interessante spel vrij vreedzaam is, of misschien hebben beide teams bedenkingen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd was in de 7e minuut. Ben White, gekleed in de Arsenal voetbalshirt nr. 4, maakte een lange pass vanaf de rechterkant van het veld. Bukayo Saka voor het doel maakte een snelle inside cut en scoorde. Arsenal kwam op voorsprong 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 62e minuut van de wedstrijd, omdat Arsenal-doelman Karl Hein een fout maakte toen hij de bal in het strafschopgebied speelde, waardoor Neurenberg een kans kreeg.Uiteindelijk schoot Neurenberger Kanji Okunuki een leeg doel en de wedstrijd In ongeveer een uur tijd streden de twee teams 1-1.

Maar daarna scoorden de twee teams nooit meer tot het einde van de wedstrijd. Deze opwarmwedstrijd kan worden beschouwd als niet zo serieus, maar relatief ontspannen. Als het een formele wedstrijd is, kunnen de fouten van de doelman van Arsenal hem depressief maken. Het is alweer een tijdje geleden, maar het is ook de moeite waard om te herzien. En het doelpunt van Kanji Okunuki voor Arsenal heeft er ook voor gezorgd dat veel fans deze speler herinneren en opmerken.

En er zijn nog meer lichtpuntjes in deze wedstrijd. Na twee goals te hebben gescoord, probeerden beide teams ook daadwerkelijk te scoren, maar ofwel omdat ze het doelframe of het zijnet raakten. Het team slaagde er ook weer niet in om te scoren. Het kan gezegd worden dat dit vreedzame staat maakte uiteindelijk een einde aan de vriendschappelijke wedstrijd.

Deze twee teams, een uit de Bundesliga Bundesliga en de andere uit de Premier League, hebben een zeer magische ontmoeting. Je moet weten dat ze elkaar niet zullen ontmoeten in normale wedstrijden, en er is een kloof tussen de sterkte en de eerdere gegevens tijdens de wedstrijd Het is ook erg groot.