2024, Barcelona-doelprestatiestatistieken vrijgegeven

De Spaanse media “World Sports” hebben de resultaten van Barcelona’s 14 officiële wedstrijden sinds 2024 geteld, met een totaal van 34 doelpunten, met een gemiddelde van 2,42 doelpunten per wedstrijd, waarvan het gemiddelde aantal doelpunten in de competitie 2,75 bedraagt.

Deze prestatie is gezamenlijk gecreëerd door 12 verschillende Barcelona-spelers. De topscorer is Lewandowski die 9 doelpunten scoorde. Torres stond op de tweede plaats met 5 doelpunten en Yamal op de derde plaats met 4 doelpunten. Naast de top drie scoorde Gundogan 3 doelpunten; Rafinha scoorde 2 doelpunten; Fermin scoorde 2 doelpunten; Felix scoorde 2 doelpunten; en een meer bijzondere speler is Barcelona’s nieuwe hulp Ronaldo. Gram droeg 2 doelpunten bij voor zijn team; Konde droeg 1 bij. doelpunt; Balde scoorde 1 doelpunt; Pedri scoorde 1 doelpunt; De Jong scoorde 1 doelpunt.

De prestaties van het team zijn onlosmakelijk verbonden met de inspanningen van iedere speler. Er staan ​​maar liefst 102 spelers op de legendarische lijst van de officiële website van Barcelona. Als oprichter van het team staat Gamper op de eerste plaats op de lijst. De legendalijst wordt op elk moment bijgewerkt en gewijzigd op basis van de prestaties van de spelers. In de toekomst zullen we meer legendarische spelers op deze lijst zien verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *