Roma versloeg Turijn met 3-2, Dybala leverde de grootste bijdrage

De 26e speelronde van de Serie A gaat verder. Roma speelde thuis een prachtige doelpuntenstrijd tegen Turijn en versloeg Turijn nipt met 3-2.

In de eerste helft van de wedstrijd nam Roma het initiatief, maar ook Turijn greep de kans veelvuldig in de tegenaanval. In de 42e minuut scoorde Dybala, gekleed in Roma voetbalshirts outlet nr. 21, vanaf de stip en bezorgde Roma de leiding. Slechts twee minuten later maakte Zapata echter gelijk met een kopbal. In de 57e minuut kreeg hij een pass van zijn teamgenoot en schoot een wereldgolf van buiten het strafschopgebied, waardoor de score werd herschreven naar 2-1. In de 69e minuut assisteerde Lukaku Dybala om tweemaal te scoren, en Roma breidde de voorsprong uit naar twee doelpunten. Daarmee hield de spanning van de wedstrijd echter niet op. In de 88e minuut scoorde Wyson een eigen doelpunt, waardoor de stand werd herschreven naar 3-2. Torino vocht zich op het laatste moment terug, maar wist de stand niet gelijk te maken.

Gedurende de hele wedstrijd leverde Dybala de grootste bijdrage aan de overwinning van Roma. Zijn prachtige optreden kreeg ook unanieme lof van de fans.

Deze wedstrijd gaf Roma ook hoop om te strijden voor de Champions League-kwalificatie. Als Dybala deze vorm kan vasthouden, zal Roma dit seizoen grotere dingen bereiken.