Roma verslaat Feyenoord met 4-1 en bereikt daarmee de laatste 4!

In de kwartfinales van de UEFA Europa League stond Roma op 21 april om 3 uur ‘s nachts tegenover Feyenoord. Roma versloeg Feyenoord met 4-1 en verzekerde zich zo van een plaats in de kwartfinales met een 4-2 eindstand. Feyenoord wist zich met een doelpunt ook te redden van een uitschakeling, terwijl Roma het in de halve finales zal moeten opnemen tegen Leverkusen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 60e minuut, waardoor het eerste uur van de wedstrijd zonder doelpunt nogal saai en teleurstellend was voor de fans. Het doelpunt van Leonardo Spinazzola doorbrak uiteindelijk de stilte en bracht Roma op voorsprong, met een schot vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. De tweede kwam in de 80e minuut, toen Igor Paixao met een kopbal scoorde en de stand op 1-1 bracht. Op dit punt in de wedstrijd verwachtten velen een 1-1 gelijkspel, maar Roma scoorde nog twee keer in een strak slot. Het derde doelpunt kwam negen minuten later, in de 89e minuut, toen Lorenzo Pellegrini een geweldige assist gaf en Paulo Dybala in Roma voetbalshirt de bal kreeg en van binnen het strafschopgebied scoorde om de stand op 2-1 te brengen, maar een minuut later scoorde Feyenoord ook en stond de wedstrijd in de laatste minuten met 2-2 gelijk, waardoor de wedstrijd naar extra tijd werd gestuurd. De wedstrijd ging de extra tijd in. In de 101e minuut zette Tammy Abraham vanaf rechts voor en Stephan El Shaarawy nam de bal voor het doel aan en leek de 3-1 te maken omdat de keeper recht voor zijn neus stond, maar Roma maakte er 3-1 van. Het laatste doelpunt kwam in de 109e minuut toen Lorenzo Pellegrini voor het doel scoorde om Roma een 4-1 overwinning te bezorgen.

Deze wedstrijd zal Roma-fans zeker opwinden, voetbalshirts sale dus als je het gemist hebt, bekijk dan de herhalingen.