11 opeenvolgende overwinningen in alle competities in Napels

Napoli versloeg Roma zondag in de Serie A met 1-0 dankzij het doelpunt van Osmeen.

Dit seizoen heeft Napoli zeer dapper gepresteerd en leidde het zowel in de Serie A als de Champions League.

Napoli heeft 11 opeenvolgende overwinningen behaald in alle competities, de laatste keer dat ze niet wonnen was op 31 augustus, toen ze thuis met 1-1 gelijkspeelden met Lecce.

Dit is de tweede keer in 36 jaar dat Napoli dit doet. De laatste keer dat Napoli elf wedstrijden op rij won, was van april tot september 1986.

In de Serie A stond Napoli op de eerste plaats met 9 overwinningen en 2 gelijke spelen in 11 ronden met 29 punten, 3 punten voorsprong op de tweede plaats AC Milan. De ongeslagen teams in de vijf grote competities zijn alleen Real Madrid (10 overwinningen en 1 gelijkspel in La Liga), Paris Saint-Germain (10 overwinningen en 2 gelijke spelen in Ligue 1) en Napels (9 overwinningen en 2 gelijke spelen in de Serie A).

In de Champions League, Napels en Liverpool zaten Ajax en Glasgow Rangers in dezelfde groep, ze wonnen 4 opeenvolgende overwinningen in 4 ronden en plaatsten zich 2 ronden eerder dan gepland voor de groep.

Felicitaties aan Napels, ik hoop dat hij volhardende inspanningen zal leveren en meer onderscheidingen zal behalen. Onze website heeft veel nieuwe voetbalshirts sale bijgewerkt. We bieden ook gepersonaliseerde aanpassingen. Als je het nodig hebt, kun je op elk moment overleggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *