Manchester United verliest van Newcastle, lijdt 3e nederlaag op rij!

Manchester United verloor met 0-2 uit bij Newcastle en leed ook 3 opeenvolgende nederlagen en werd ingehaald door hun rivalen op de ranglijst, en gleed als het ware af naar de 4e plaats.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd na een uur gescoord, dus het kan gezegd worden dat de twee partijen hiervoor zeer angstig speelden, dus niet de live-uitzending hebben gezien, de replay van de partners willen zien kan fast-forward overwegen. In de 65e minuut van de wedstrijd stuurde Bruno Guimaraes, in Manchester United voetbalshirt, een bal uit vanaf de rechterkant van het strafschopgebied en het leek erop dat de bal over de lijn zou vliegen, maar zijn teamgenoot Allan St. Maxime ving de bal met zijn hoofd, gevolgd door een kopbal om de bal te redden van over de lijn en raakte de bal in de buurt van het doel. Het eerste doelpunt was geweldig, en de fans konden hun geweldige combinatie niet missen! Het tweede doelpunt kwam in de 88e minuut en opnieuw was het Newcastle dat scoorde, opnieuw met een kopbal, dit keer uit een nonchalante trap van Kieran Trippier aan de rechterkant, maar teamgenoot Callum Wilson sprong hoog in het midden van het veld, ontmoette de bal met zijn hoofd en kopte de bal naar huis, en zo breidde Newcastle hun voorsprong uit tot 2-0. Carrs zou de tegenstander geen kans geven en zo ging het door tot het einde van de wedstrijd, waarbij United met nul verloor en ook werd ingehaald in hun eigen positie op de ranglijst, waardoor een toch al somber resultaat nog verder werd versterkt en men zich hopelijk achteraf kon verlossen.

Dus voor degenen onder u die de herhaling niet hebben gezien, voetbal tenue kopen mis het niet, vooral fans van het Newcastle-team, deze spannende meestop is niet te missen!