In de 18e ronde van Saoedi-Arabië versloeg Al Hilal SFC Abha met 7-0

De 18e ronde van de Saudi Arabian League-wedstrijd tussen Al Hilal SFC en Abha begon. Het eindresultaat was dat Al Hilal SFC thuis hun vaardigheden en voordelen toonde en Abha versloeg met een score van 7-0. Na deze wedstrijd behaalde Al Hilal SFC 11 opeenvolgende competitieoverwinningen en 19 opeenvolgende overwinningen in alle competities. Wat het klassement betreft, zijn ze ongeslagen in 18 ronden en staan ​​ze stevig bovenaan de lijst, 13 punten voorsprong op de als tweede geplaatste Riyadh Victory.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 18e minuut. Malcom passeerde een lange bal richting doel. Yasser Al-Shahrani ontving de bal en kopte direct. Aleksandar Mitrovic viel terwijl hij de bal pakte, maar Milinkovic volgde. Het doelpunt was nog steeds succesvol en hielp Al Hilal SFC een 1-0 voorsprong te behalen. Het tweede doelpunt viel in de 23e minuut. Al Hilal SFC kreeg een strafschop. Ook Aleksandar Mitrovic scoorde succesvol als kicker, waardoor Riyadh Crescent zijn voorsprong opnieuw uitbreidde en de wedstrijd op 2-0 kwam. Het derde doelpunt viel in de 72e minuut, waarna Al Hilal SFC ook een doelpuntintensieve modus begon, waardoor Abha geen kans kreeg om te scoren, en de verdediging werd overwonnen door de tegenstander. voetbalshirts sale De 3-0 goal werd eenvoudig gescoord door Dosari. Het vierde doelpunt viel in de 78e minuut. Nadat hij de pass van zijn teamgenoot vanaf rechts naar het midden had gezien, stopte Milinkovic met succes de bal, maakte vervolgens een kort oordeel en scoorde. Hij scoorde tweemaal en zorgde ervoor dat het team op 4-0 kwam. Het vijfde doelpunt viel in de 82e minuut. Kanu pronkte en schoot direct nadat hij twee spelers had gepasseerd. De wedstrijd werd 5-0 en Abha had geen kans om te winnen. Het zesde doelpunt viel in de 85e minuut. Al Hilal SFC kreeg een vrije trap. Ook Rúben Neves scoorde als kicker makkelijk. Het staat nu 6-0. Het laatste doelpunt viel in de 96e minuut. Milinkovic scoorde een hattrick, waardoor het team perfect finishte en met 7-0 won.