In de 12e ronde van de Serie A versloeg Juventus Cagliari met 2-1

De 12e ronde van de Serie A eindigde. Het uiteindelijke resultaat was dat Juventus thuis nog beter was door Cagliari met 2-1 te verslaan en zijn goede resultaten aan de top van de Serie A vast te houden.

De wedstrijd was in de eerste helft spannend en geen van beide ploegen scoorde een doelpunt. Het eerste doelpunt viel in de 60e minuut en het kan gezegd worden dat de twee teams het hele uur hard worstelden. En dit doelpunt viel niet in een normale competitie, maar een vrije trap van Juventus.De vrije trap van Filip Kostić richting het doel was niet sterk genoeg en zou dus niet direct erin gegaan zijn, waardoor het een assist werd voor het doelpunt van Brehme. sprong direct op en scoorde met een kopbal in de achtervolging en chaos voor het doel, waardoor Juventus op voorsprong kwam en met 1-0 won.De twee teams doorbraken eindelijk de rust. Het tweede doelpunt viel in de 70e minuut. Daniele Rugani, gekleed in het nummer 24 Juventus voetbalshirt , naderde de hoekschop en scoorde met twee opeenvolgende treffers in de chaos voor het doel. Juventus helpen Het scorevoordeel werd uitgebreid en het spel bereikte 2-0. Het derde doelpunt viel in de 75e minuut. Dossena scoorde ook met een kopbal in de chaos voor het doel en hielp Cagliari een aantal achterstanden te herstellen, maar in de resterende tijd slaagden ze er niet in om nog een doelpunt te maken. In de avond van de situatie handhaafde Juventus ook zijn voorsprong en won uiteindelijk met 2-1.

Het kan gezegd worden dat de meer opwindende en opwindende operaties van dit spel zich in de tweede helft van het spel afspelen. voetbal tenue kopen Als je de live-uitzending hebt gemist, kun je ook de herhaling bekijken. Cagliari presteerde ook zeer vasthoudend in deze zin en had geen keus maar om te concurreren met Juventus is er nog steeds een gat in kracht, en we hopen ook dat beide teams in de volgende wedstrijden meer oogverblindende operaties kunnen uitvoeren.