Champions League-Jota + Mane scoort Liverpool 2-0 overwinning 10 Atletico Madrid lock name

Om 20.00 uur op de 3e Britse lokale tijd begon de competitie op de vierde speeldag van Groep B van de UEFA Champions League van het seizoen 2021/22. Liverpool won thuis met 2-0 van Atletico Madrid. Jota en Mane maakten doelpunten en Felipe werd van het veld gestuurd. Liverpool won 4 wedstrijden om de eerste plaats veilig te stellen en vroeg te kwalificeren. goedkope voetbalshirts

Liverpool versloeg Atlético Madrid met 3-2 in de laatste ronde. De vorige 20 Europese thuiswedstrijden tegen het Spaanse team kenden 6 overwinningen, 8 gelijke spelen en 6 nederlagen, waarvan 1 overwinning, 1 gelijkspel en 1 verlies tegen Atletico Madrid. Atletico Madrid had 3 overwinningen, 7 gelijke spelen en 5 nederlagen tegen Engeland in 15 Europese wedstrijden. Jota, Fabinho, Chamberlain, Zimikas en Matip roteren. Liverpool Shirt

In de 13e minuut maakte Arnold een voorzet vanaf rechts en scoorde Jota met een kopbal van dichtbij. In de 21e minuut passeerde Arnold een schot van rechts en schoof Mane vanuit het beperkte gebied het net binnen, 2-0. In de 36e minuut weigerde Felipe herhaaldelijk de scheidsrechtersoproep na een overtreding op Mane en werd direct van het veld gestuurd door een rode kaart.

In de 49e minuut maakte Matip een rechte pass en Jota scoorde een laag schot met één hand en werd ongeldig verklaard wegens buitenspel.

Liverpool (4-3-3): 1- Alisson; 66- Arnold, 32- Matip, 4- Van Dijk, 21- Zimikas; 15- Chamberlain (78′, 18-Minano Takumi), 3- Fabinho (60′, 6-Tiago), 14-Henderson; 11-Salah, 20-Zota, 10-Manen (46′, 9-Firmino) (78′, 27-Origi)

Atlético Madrid (3-5-2): 13-Oblak; 18-Philippe, 2-Jiménez, 22-Hermoso; 23-Tripier, 10-Correa (75′, 26-Serrano), 5-DePaul, 6-Kokai (69′, 19-Cunha), 21-Carrasco (69′, 24-Frsalico); 7-Felix (59′, 12-Rodi), 9-Suárez (58′, 16-Herrera)