Al-Nassr versloeg Hashem met 5-1 in de Saoedische Super League

De vijfde ronde van de Saudi Super League begon. De twee partijen van de wedstrijd waren Al-Nassr en Hashem. In deze zin was de prestatie van Al-Nassr erg spannend en versloeg uiteindelijk Hashem met een score van 5-1. Tegelijkertijd presteerde Cristiano Ronaldo ook erg goed in deze wedstrijd en zag eruit als een voetbalsuperster. Hij scoorde niet alleen het doelpunt, maar assisteerde ook zijn teamgenoten om het doelpunt te scoren.

Laten we het eerst hebben over doelen die verband houden met Cristiano Ronaldo. Het eerste doelpunt was in de 33e minuut. Cristiano Ronaldo, gekleed in Al-Nassr voetbalshirt nr. 7, passeerde een pass naar zijn teamgenoten in het strafschopgebied. Abdulrahman Ghareeb schoot direct nadat hij de bal had gepakt. Al-Nassr nam de leiding en pakte de bal. 1-0. Het tweede doelpunt kwam in de 57e minuut toen Cristiano Ronaldo balbezit nam in een chaotische pass met de doelman van Hashem voor hem, dus in plaats van blind en zelfverzekerd te schieten zoals gewoonlijk, schoot Cristiano Ronaldo de bal onbaatzuchtig. Doorgegeven aan teamgenoot Otávio, die scoorde met een leeg doelpunt en de wedstrijd kwam op 2-0. Het derde doelpunt was in de 68e minuut. Cristiano Ronaldo maakte eindelijk een schot op hoge snelheid nadat hij een pass van zijn teamgenoot had gekregen, wat Lia opnieuw hielp zijn voorsprong uit te breiden en de wedstrijd werd 3-0.

In dit proces scoorde Hashem het enige doelpunt in de 47e minuut. Op dat moment stond de wedstrijd al 2-1. Hashem heeft een klein nadeel goedgemaakt, maar er is nog steeds veel overwinning tegenover het sterke Riyad stressvol. En de kant van Al-Nassr scoorde, naast de drie doelpunten gerelateerd aan Cristiano Ronaldo, doelpunten in respectievelijk 45 minuten en 78 minuten, Abdullah Al-Khaibari en Sadio Mane, Sadio Mane ook Little bewees zichzelf in deze wedstrijd.

Uiteindelijk versloeg Al-Nassr Hashem met 5-1. voetbalshirts sale De wedstrijd was erg spannend. Fans die de wedstrijd gemist hebben, moeten de herhaling bekijken.