Manchester City is nog steeds vol kracht in de vriendschappelijke wedstrijd door Bayern met 2-1 te verslaan

Manchester City en Bayern speelden een opwarmwedstrijd. Uiteindelijk was Manchester City sterker en versloeg Bayern met 2-1. Hoewel het een vriendschappelijke wedstrijd was, waren fans die de interactie tussen de twee teams lange tijd niet hadden gezien nog steeds erg enthousiast.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam in de 22e minuut. Julián Álvarez, gekleed in Manchester City voetbalshirt nr. 19, ontving een pass van zijn teamgenoot en nam een ​​schot dat werd geblokt door de doelman van Bayern. James McAtee verzon meteen een trap en scoorde het doelpunt, maar de afstand was kort, dus mensen volgden de bal en stormden het doel in, maar Manchester City nam toch de leiding om 1 punt te scoren en de wedstrijd kwam op 1-0. Het tweede doelpunt viel in de 82e minuut van de tweede helft. Ook dit doelpunt werd gescoord door een aanvullend schot. De speler van Bayern gaf een trap voor het chaotische doel en werd eveneens geblokt door de doelman van Manchester City, maar ook Mathys Tel snel voegde een trap voor het doel toe. De doelman van Manchester City en anderen voor het doel konden het niet stoppen, en Bayern maakte het nadeel gelijk tot een 1-1 gelijkspel. Het derde doelpunt kwam 4 minuten later, in de 86e minuut van de wedstrijd, Phil Foden maakte een voorzet terug, Aymeric Laporte stond tegenover het doel en reageerde snel op het doelpunt. Manchester City won met 2-1. Toen slaagden de twee partijen er in de laatste minuten niet in om opnieuw te scoren, tot het einde van de wedstrijd won Manchester City de vriendschappelijke wedstrijd.

Er kan gezegd worden dat er veel spannende dingen in deze game zitten, en beide teams zijn ook erg serieus, dus fans die de live-uitzending van de game hebben gemist, kunnen de herhaling opnieuw bekijken. voetbalshirts sale Uiteindelijk is te zien dat Manchester City, dat vorig seizoen de Triple Crown won, toch nog machtiger is en ook de samenwerking is erg stilzwijgend. En de prestaties van Bayern vorig seizoen waren even uitstekend, maar er is nog veel goed te maken.