In de 18e ronde van de Saudi Super League versloeg Al-Nassr FC Buraidah met 4-1

De 18e speelronde van de Saudi Super League begon en kende een hevige strijd, maar uiteindelijk versloeg Al-Nassr FC, die niet thuis was, Buraidah FC met 4-1. Er vielen nog steeds veel doelpunten in deze wedstrijd, dus het was erg interessant om naar te kijken. Uiteraard scoorde ook de veel bekeken ster Cristiano Ronaldo een prachtig doelpunt.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel in de 13e minuut. Omdat Buraidai in de 11e minuut een overtreding kreeg van de tegenstander, gaf de scheidsrechter hen de gelegenheid een strafschop te nemen. Mahvedi nam de strafschop, maar zijn eerste schot werd gered. , maar hij draafde aan en profiteerde van het gat toen de doelman niet opstond om een ​​vervolgschot te nemen, waardoor Buraideh eerst een 1-0 voorsprong behaalde, maar helaas bleef dit voordeel niet duren en werd snel overschaduwd door het doelpunt van Al-Nassr FC. Het tweede doelpunt viel in de 26e minuut. Anderson Talisca passeerde de bal rechtstreeks naar het strafschopgebied. voetbal tenue kopen Nadat hij de bal had ontvangen, draaide Marcelo Brozović zich om, rende een paar stappen en schoot een schot, waardoor het team de score gelijk kon maken voordat hij werd onderschept door de tegenstander. doelman. Het derde doelpunt viel in de 35e minuut: Aymeric Laporte kreeg een pass in het strafschopgebied en scoorde met een kopbal om Al-Nassr FC aan een 2-1 voorsprong te helpen. Het vierde doelpunt viel in de 50e minuut. Otávio ontving de pass, paste zijn houding aan, duwde en scoorde, waardoor Al-Nassr FC opnieuw hun voorsprong hielp vergroten, en de wedstrijd bereikte 3-1. Het laatste doelpunt viel in de 92e minuut. Seko Fofana passeerde de bal naar het midden. Cristiano Ronaldo ontving de pass en scoorde met een kopbal, waardoor het team de overwinning bezegelde met een score van 4-1. Cristiano Ronaldo scoorde ook voor dit doelpunt Erg blij om een ​​doelpunt te scoren.

Deze game is net zo spannend, fans die hem hebben gemist, kunnen de herhaling bekijken.