Barcelona versloeg Osasuna nipt met 1-0 en staat nu bovenaan in La Liga met 14 punten!

De 33e ronde van La Liga tussen de gastheren Barcelona en Osasuna eindigde in een 1-0 overwinning voor Barcelona, en de overwinning breidde het puntenaantal van hun team uit tot 14, en staat daarmee bovenaan in La Liga! De fans die op de tribune zaten en van Barcelona voetbalshirt droegen, uitten hun opwinding.

Het enige doelpunt van de wedstrijd gaf Barcelona de overwinning, hoewel het in de 85e minuut werd gescoord en de twee teams dicht bij een gelijkspel kwamen, maar het was goed dat Barcelona het doelpunt in de laatste paar minuten kreeg. In de 85e minuut stak Robert Lewandowski de bal vanaf rechts het midden in en Frenkie de Jong ging naar binnen om de bal naar zijn teamgenoot Jordi Alba te koppen, die aan de linkerkant van het veld stond, waardoor het 1-0 voor Barcelona werd. De wedstrijd eindigde zonder dat beide teams nog scoorden, en Barcelona won met een laat doelpunt in een thriller.

De wedstrijd was een beetje een saaie aangelegenheid voor de fans, omdat er maar één doelpunt was gedurende de hele wedstrijd, en er waren meer mensen die Barcelona de voorkeur gaven om de wedstrijd te winnen, omdat Osasuna’s recente gezamenlijke kracht iets minder was dan die van Barcelona, en omdat Osasuna’s aanvoerder nog maar net terug was van een blessure en misschien niet zo goed speelde als verwacht met het team of met de man. voetbal tenue kopen Dit betekent dat de vorm van Barcelona ook in deze wedstrijd niet erg goed was.

Barcelona’s volgende wedstrijd in La Liga is een week later, tegen Espanyol op 15 mei, terwijl Osasuna op 7 mei tegenover Real Madrid staat voor de Copa del Rey-finale, die nog spannender wordt, dus vergeet niet je wekkers te zetten.