Real Madrid verslaat Atlético Madrid met 2-1

In deze ronde van La Liga versloeg Real Madrid Atletico Madrid met 2-1 om de derby van Madrid te winnen.

Deze wedstrijd is Ancelotti’s 184e wedstrijd in Real Madrid. Hij overtrof Molovoni en eindigde als vijfde in de coachranglijst van Real Madrid. Hij is slechts 13 wedstrijden verwijderd van Beckenhacker, die vierde is. Hij zal binnenkort worden overtroffen.

Na het winnen van deze wedstrijd behaalde Real Madrid Wit Shirts 6 opeenvolgende overwinningen in La Liga en 9 opeenvolgende overwinningen in alle competities. Real Madrid heroverde de koppositie van Barcelona, ​​2 punten voorsprong op Barcelona en 8 punten op Atletico Madrid.

Nadat Courtois naar Real Madrid kwam, verloor hij niet in 9 Madrid-derby’s.Het team won 5 overwinningen en 4 gelijke spelen en kreeg slechts 3 goals tegen. Terwijl hij Atlético Madrid vertegenwoordigde in de derby van Madrid, behaalde hij slechts 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 6 nederlagen en kreeg hij 18 doelpunten tegen.

Real Madrid heeft Atletico Madrid 144 keer verslagen en Atletico Madrid is het team dat Real Madrid het vaakst heeft verslagen.

In de laatste 22 La Liga-uitwedstrijden tegen Atletico Madrid heeft Real Madrid slechts 2 wedstrijden verloren en de andere wedstrijden 13 overwinningen en 7 gelijke spelen.

In de laatste 37 La Liga-uitwedstrijden tegen Atletico Madrid behaalde Real Madrid 20 overwinningen, 13 gelijke spelen en 4 nederlagen.

In deze eeuw won Real Madrid 13 uitwedstrijden tegen Atletico Madrid, maar slechts 10 thuis.

Ik hoop dat Real Madrid meer glorie kan creëren, onze website heeft veel nieuwe voetbalshirts outlet bijgewerkt, welkom om te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *