Nederland versloeg Senegal met 2-0

In de eerste ronde van Groep A van de groepsfase van het WK versloeg Nederland Senegal met 2-0 en kende een goede start. Spelers in Nederland voetbalshirt omhelsden en vierden feest.

Dutch stage winning return to World Cup with 2-0 victory over Senegal |  Reuters

In deze 9 World Cups won Nederland 7 overwinningen en 2 gelijke spelen in de eerste wedstrijd. Ze deden niet mee aan het laatste WK, maar in het WK 2014 versloeg Nederland titelverdediger Spanje met 5-1 in hun eerste wedstrijd, waardoor een groot evenement ontstond.

Sinds 1974 heeft Nederland 9 keer deelgenomen aan het WK en 4 keer het WK gemist. Vermeldenswaard is dat het Nederlands elftal altijd goed heeft gepresteerd in de openingswedstrijd van het WK.

Heb je de wedstrijd van Nederland gezien? Welkom om hieronder te reageren, we kunnen ook de Nederlandse fans op het platform zien die voetbalshirts sale dragen en juichen voor Nederland die de wedstrijd heeft gewonnen, de spelers zijn ook erg blij en opgewonden, ik hoop dat de volgende groep Nederland ook meer games kan winnen zoals deze keer. Denk jij dat Nederland titelverdediger wordt? Laat je opmerking beneden achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *