Het is onthuld dat Barcelona hoopt Kuniao te ruilen voor Aubameyang, en de technische afdeling is optimistisch over MeiyangVolgens het Spaanse “Daily Sport”-rapport is FC Barcelona geïnteresseerd in het gebruik van Coutinho om Aubameyang uit te wisselen met Arsenal.

Naar verluidt is de technische afdeling van Barcelona erg optimistisch over Aubameyang en gelooft ze dat als Braithwaite wordt verkocht, de introductie van Aubameyang een goede optie is. Maar Barcelona ruilt alleen spelers met Arsenal. goedkope voetbalshirts

Het Britse Sky Sports meldde ook dat Barcelona bereid is hard te werken om Aubameyang te introduceren. Ze stelden een plan voor om Coutinho in te ruilen voor Aubameyang. Coutinho is nog steeds herstellende van een blessure, hij is de op één na best betaalde speler van het team na Griezmann, Barcelona hoopt hem weg te sturen om het totale salaris te verlagen.

Aubameyang verlengde vorig seizoen zijn contract bij Arsenal tot 2024, maar het onvermogen van Arsenal om deel te nemen aan de Europese oorlog kan ervoor zorgen dat de speler een ruil met Coutinho accepteert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *