Engeland vestigt record voor langste nederlaag in 29 jaar

In de laatste ronde van de UEFA Nations League speelde Engeland thuis met 3-3 gelijk tegen Duitsland, waardoor ze onderaan in de groep stonden.

Engeland had al besloten te degraderen naar League B van de UEFA Nations League. In deze wedstrijd tegen Duitsland kwamen ze eerst op een achterstand van 0-2. Hoewel ze op een gegeven moment 3-2 omdraaiden, scoorde Duitsland uiteindelijk een doelpunt en de twee partijen gelijk 3-3. Het was duidelijk dat de spelers in het Engeland voetbalshirt in een sombere stemming waren.

In de huidige UEFA Nations League heeft Engeland geen wedstrijd gewonnen, en slechts 3 gelijke spelen en 3 nederlagen in 6 wedstrijden. Statistieken tonen aan dat dit de langste overwinningsloze reeks van Engeland is sinds april-juni 1993.

Als alleen de officiële game wordt geteld, zijn de 6 games zonder overwinning ook hun langste record zonder overwinning in de officiële game.

Ik hoop dat Engeland zo snel mogelijk uit onderschatting kan komen, hun humeur kan aanpassen, hun houding kan aanpassen en het komende WK kan verwelkomen. Ik hoop dat ze goede resultaten kunnen behalen op het WK en meer glorie kunnen creëren. We hebben nieuw voetbal tenue kopen op onze website Welkom iedereen om te bezoeken, er zijn vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *