Bayern München terug naar de top van het klassement met een 6-2 thuisoverwinning op Mainz

In de 5 wedstrijden van de 12e ronde van de Bundesliga Football League 2022-2023 op de 29e versloeg Bayern München Mainz thuis met 6:2 en keerde terug naar de top van het klassement.

德甲】主场大胜美因茨拜仁暂升榜首- 全体育网

In deze wedstrijd scoorden 6 spelers die Bayern voetbalshirts droegen. Dit is de derde keer dat 6 verschillende spelers in deze eeuw scoren in de Bundesliga van Bayern München.

De vorm van Bayern is de laatste tijd erg goed. In de laatste 9 wedstrijden won Bayern 8 overwinningen en 1 gelijkspel, waaronder een 4-0 overwinning op Leverkusen, een 5-0 overwinning op Pilsen en een 5-0 overwinning op Freiburg. 0 overwinning op Barcelona, ​​​​6-2 overwinning op Mainz. Het enige gelijkspel was een 2-2 gelijkspel uit bij Dortmund.

In deze 9 wedstrijden scoorde Bayern 36 doelpunten en kreeg het slechts 8 doelpunten tegen, een gemiddelde van 4 doelpunten per wedstrijd.

Na deze speelronde heroverde Bayern de koppositie in de Bundesliga, al speelde Union Berlin 1 wedstrijd minder.

Maar afgaande op het huidige momentum is het slechts een kwestie van tijd voordat Bayern de eerste plaats voetbalshirts sale consolideert. Het is te hopen dat Bayern in de volgende wedstrijden meer wedstrijden kan winnen en de koppositie kan consolideren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *